Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Γεια σας, είμαστε ο Tim και η Marli. Αυτή είναι μια φωτογραφία μας πριν από μερικά χρόνια, όταν ξεκινήσαμε το stumfi.si μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο κοιτώνα και σύντομα το μεγαλώσαμε σε δική μας μονάδα παραγωγής. Κάθε χρόνο δημιουργούμε πολλές θέσεις εργασίας και δωρίζουμε χιλιάδες πολύχρωμες και διασκεδαστικές κάλτσες σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Σας ευχαριστούμε όλους που μας στηρίζετε σε αυτό το ταξίδι ❤️

Στο Facesocks.gr προσφέρουμε 50+ σχέδια για κάλτσες, μαξιλάρια και μπλουζάκια. Με την εκτύπωση στη δική μας παραγωγή ελέγχουμε το κόστος, την ποιότητα και τους χρόνους παραγωγής και μεταφέρουμε όλα αυτά τα καλά σε εσάς. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να βρείτε το ιδανικό εξατομικευμένο δώρο για κάθε περίσταση και για κάθε άτομο.

Χιλιάδες πελάτες επιστρέφουν συνεχώς σε εμάς χάρις στην ποιότητα των προϊόντων, τη μεγάλη ποικιλία σχεδίων, την εξαιρετικά γρήγορη παραγωγή και την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών. Περισσότερα για τους ευχαριστημένους πελάτες εδώ.

Τι κάνουμε;

Δημιουργούμε εξατομικευμένες κάλτσες, μαξιλάρια και μπλουζάκια με μια φωτογραφία του εαυτού σας, του κατοικίδιου ή του φίλου σας. Τα προϊόντα μας εγγυώνται ότι θα δώσουν χαρά σε εσάς ή τους αγαπημένους σας.

Πώς το κάνουμε αυτό;

Αφού κάνετε μια παραγγελία με τη φωτογραφία σας, μια ομάδα εξειδικευμένων σχεδιαστών περικόπτει τη φωτογραφία σας ώστε να περιλαμβάνει μόνο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και την αποστέλλει στην εσωτερική ομάδα παραγωγής, όπου και εκτυπώνεται στο προϊόν σας.

Τι μας κάνει ξεχωριστούς;

Με τη δική μας παραγωγή, δεν υπάρχει μεσάζοντας. Αυτό σημαίνει καλύτερη ποιότητα, καλύτερες τιμές και ταχύτερο χρόνο παραγωγής.